romana   magyar   english   francais

 
   CURSURI DE FORMARE, SPECIALIZARE SI PERFECTIONARE
acasaharta paginaposta electronicatermeni si conditii

     PREZENTARE GENERALA
     ISTORIC, PERSPECTIVE
     OFERTA EDUCATIONALA
     INSCRIERE 2010
     PARTENERIATE
     CURSURI DE FORMARE
     STIRI SI NOUTATI
     CONTACT

  

Scoala Postliceala "Dimitrie Cantemir" Tirgu-Mures organizeaza, sub egida C.N.F.P.A., cursuri de formare profesionala, cursuri de specializare si cursuri de perfectionare - in specializari mult solicitate pe piata fortei de munca din tara si strainatate.

In conformitate cu legislatia si normativele in vigoare, cursurile de formare, specializare si perfectionare ofera absolventilor competentele necesare si dreptul legal de a practica meseriile / specializarile standardizate conform Codului Ocupatiilor din Romania.

Inscrierile, cursurile (teoretice si aplicative) se desfasoara la sediul Scolii Postliceale din cadrul Campus-ului Dimitrie Cantemir.

Diplomele obtinute sunt eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Sportului - avand recunoastere nationala si europeana.

Cursuri de formare organizate in 2010:

1. Asistent manager - durata: 166 ore, taxa: 500 Ron (Autorizatia Nr.243 / 15.05.2008). Competentele obtinute se refera la urmatoarele domenii: administrarea documentatiei, corespondenta cu partenerii, gestionarea informatiilor, adoptarea deciziilor, sintetizarea datelor semnificative, optimizarea fortei de munca, promovarea initiativelor, competente generale la locul de munca, dezvoltare profesionala, planificare, relatii cu partenerii de afaceri.

2. Formare de formatori - durata: 96 ore, taxa: 500 Ron (Autorizatia Nr.00259 / 27.03.2009). Unitatea de competenta cuprinde: pregatirea formarii, realizarea activitatilor de formare (teoretice si aplicative), evaluarea participantilor, aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare, marketing-ul formarii, proiectarea programelor de formare, organizarea programelor si a stagiilor de formare, evaluarea - revizuirea si asigurarea calitatii programelor / stagiilor de formare.

  • inscrierile se fac pe tot parcursul anului la secretariatul Scolii Postliceale intre orele 12,00 - 15,00;
  • cursurile incep odata cu alcatuirea unei grupe (20 cursanti);
  • documente necesare inscrierii: ultimul act de studii, copie buletin, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie si 2 fotografii 4/3;
Informatii suplimentare la secretariatul Scolii Postliceale si la tel.0365.401129.
Adresa: Campus Dimitrie Cantemir, str. Bodoni Sandor nr. 3-5, Tirgu-Mures


  Edris Webdesign                 termeni si conditii | contact
  © UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR
Unitate autorizata sa prelucreze datele personale ale studentilor si cursantilor de catre
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal, inregistrata sub nr.18316