romana   magyar   english   francais

 
   PREZENTARE GENERALA
acasaharta paginaposta electronicatermeni si conditii


  

Simbol al culturii si al spiritualitatii muresene Campusul "Dimitrie Cantemir" este o structura moderna, capabila sa ofere conditii excelente pentru activitatile stiintifice si educative prin locatia lui, imbunatatirea permanenta si designul ergonomic.

Initiat in 1998 cu faza de proiect, Campusul "Dimitrie Cantemir", asigura conditii optime de instruire si recreere a elevilor si studentilor - devenind un habitat educational complet si complex la standarde europene si internationale.

Avand o suprafata de 5 ha, Campusul este gazda zilnica a comunitatii elevilor si studentilor, a activitatilor didactice, educationale si culturale. Pentru cadrele didactice dar si pentru studenti campusul este cea de-a doua casa - lacas de predare sau de primire a cunostintelor necesare tinerilor pentru a accede in viata socio-profesionala. Salile de curs, laboratoarele si cabinetele isi ofera spatiul activitatilor stiintifice, studentii beneficiind de un cadru relaxant, ergonomic, curat, special conceput pentru a facilita procesul educativ.

In anul 2005 Campusul universitar a devenit gazda departamentului administrativ al Universitatii, pentru a facilita schimbul informational dintre conducerea Universitatii si student, respectiv cadru didactic. Modernizarea, imbunatatirea si extinderea Campusului nu se opreste aici insa, existand planuri de extindere a cladirii principale de invatamant.  Edris Webdesign                 termeni si conditii | contact
  © UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR
Unitate autorizata sa prelucreze datele personale ale studentilor si cursantilor de catre
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal, inregistrata sub nr.18316