romana   magyar   english   francais

 
   TERMENI SI CONDITII
acasaharta paginaposta electronicatermeni si conditii

  

Pagina www.cantemir.ro este un material de informare si comunicare in timp real oferit de UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti studentii, elevii, partenerii si colaboratorii nostri.
Pentru folosirea in bune conditii a paginii se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR din Targu Mures. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a paginii
Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina Universitatii.

3. Confidentialitate
UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.cantemir.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR.


  Edris Webdesign                 termeni si conditii | contact
  © UNIVERSITATEA DIMITRIE CANTEMIR
Unitate autorizata sa prelucreze datele personale ale studentilor si cursantilor de catre
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter personal, inregistrata sub nr.18316